Priser for 2015

5-døgnsopphold (søndag – fredag): 2050,- per elev
4-døgnsopphold (mandag –fredag): 1950,- per elev

Lengden på oppholdet avtales ved bestilling.
Depositum på kr. 3000,- per gruppe. Kreves inn ca. 1 – 2 år i forkant av oppholdet.
(dette trekkes fra totalsummen ved sluttoppgjøret)

Krav om sluttoppgjør mottas ca 30 dager før ankomst, med betalingsfrist 10 dager før ankomst.
2 ledere går gratis per klasse (2. leder fra 15 elever og oppover). Øvrige ledere betaler vanlig elevpris.

Ledige uker

Dersom dere ønsker å bestille for de nærmeste årene 2016 – 2017, så har vi noe ledig. Videre fremover har vi også noe ledig. Ta kontakt med oss på mail eller telefon for å få alternative uker. Vår bookingansvarlig er Bjørg Lund.

Ellers så har mange skoler etterhvert gått inn på abonnementsordning, der de har fast bestilling som går fortløpende. En vil da etterhvert få faste uker hvert år. Fordelen er da at skolen, lærere og foreldrene vet mer om den leirskolen de sender elevene sine til. Eventuelle søsken har erfaring fra samme leirskole, og eldre elever kan fortelle om sine opplevelser. Lærerne vil også ha fordeler med dette da de vet hvilke oppgaver de har i forbindelse med leirskolen, og man får et forhold til leirskolen og lærerne ved leirskolen. I tillegg så slipper en alt arbeidet som skolen, lærerne eller klassekontaktene har hvert år, med å diskutere og bestemme seg for hvilken leirskole elevene skal reise på.

Ta kontakt med oss dersom dere ønsker et leirskoleopphold. Ikke vær redd for ikke å få plass, vi klarer som regel å hjelpe dere.